fbpx

Aanbod coaching & therapie

Welke coaching of therapie kan ik bieden?

Vaak direct via mijn eigen onderneming en soms in nauwe samenwerking met De Vitaliteitsgroep en Beweging op elk niveau verzorg ik regelmatig voor Zeeuwse en Brabantse werkgevers de stress- en burn-out coachingstrajecten.

Ja, ik wil meer informatie en/of mijzelf aanmelden.

 

Mijn unieke manier van coaching, therapie en training

In mijn praktijk biedt ik altijd holistische coaching, therapie en training aan. Voor mij is holistisch werken dat ik de mens zie als een geheel, waarbij lichaam, geest & ziel verbonden zijn met elkaar. Jouw hele mens-zijn is een samenhangend systeem van jouw lichaam, geest & ziel. Deze doorlopen samen een continu proces van beïnvloeding. 

Ik bedoel daarmee dat ik naar jou kijk als compleet mens met alles wat bij jou (leven) hoort. Ik denk met je mee over je klachten en disbalans in een zo breed mogelijk spectrum.

Het gaat dan over emotioneel, spiritueel, fysiek, mentaal, energetisch, slaap, voeding, beweging, zingeving, sociale contacten, gezondheid en welzijnOm zo samen met jou te onderzoeken waar je aan de slag kan om jezelf beter te voelen en meer in balans te komen.

Ik wil je daarbij leren hoe je kan luisteren naar de signalen die je lichaam je toefluistert, zodat het niet meer nodig is dat je lichaam gaat schreeuwen om aandacht te krijgen voor wat er is. Het is mijn doel om leiderschap bij jou te ontwikkelen over je eigen gezondheid en welzijn. Wanneer jij echt veranderd, veranderd alles om je heen. 

Omdat ik deze brede manier van kijken zo belangrijk vindt, werk ik intensief samen met de Vitaliteitsgroep. Ik sta voor een multidisciplinaire, integrale aanpak waar dat nodig is. Ik heb zelf nu eenmaal niet altijd alle kennis en kunde in huis voor specifieke problematiek. Dus als het voor jou nodig en gewenst is kan ik snel en kort doorverwijzen naar de juiste therapeut, trainer of coach die jou verder kan helpen. Zo kan ik altijd een compleet pakket op maat aanbieden.

Ben je nieuwsgierig naar mij en mijn unieke methode van coaching & begeleiding? Neem dan contact op voor een kennismaking/intake. 

Starfish Health CAT collectief

This function has been disabled for Hetisesther.

%d