fbpx

BACK TO NATURE WOMEN WEEKEND

🍃BACK-TO-NATURE-WOMEN-WEEKEND🍃
Bedankt voor het fijne 'Back-to-Nature-Women-Weekend'! 
Het was heel waardevol om eens echt naar binnen te keren en bij mezelf te komen door zo intensief in de natuur te zijn. Het gaf me rust, maar ook juist een bepaalde kracht. 
Ik ga absoluut weer mee als jullie weer een weekend organiseren.
Om nog meer stoere buitenvrouwen de kans te geven dit bijzondere weekend te ervaren organiseren we in september 2 nieuwe magische schrijf- en wandelavonturen in de Ardennen!
Het weekend van 9 & 10 september 2023 de LIGHT-versie.
En het weekend van 29, 30 september & 1 oktober de PRO-versie.
Ben jij klaar voor iets nieuws, iets onbekends, iets spannends? Klaar om te voelen dat je leeft, je grenzen te ontdekken en om jezelf aan te kijken? 
Voor wie is het LIGHT-versie weekend?

De LIGHT-versie is bedoeld voor buitenvrouwen die twee dagen durven op te gaan in de natuur. Vrouwen die genieten van de geluiden, geuren en kleuren van het wilde bosleven. Maar die niet bang zijn voor een beetje ongemak of kou. Vrouwen die fysiek fit genoeg zijn voor een flinke wandeling (ongeveer 18 km per dag) door heuvelachtig gebied. De LIGHT-versie vindt plaats in de Belgische Ardennen. We wandelen de hele dag met een lichte dagrugzak (alleen lunch e.d en water mee). Een overnachting op een camping waar we ook allebei de dagen starten en eindigen.

Voor wie is het PRO-versie weekend?

De PRO-versie is bedoeld voor hele fitte  buitenvrouwen die twee dagen durven op te gaan in de natuur. Vrouwen die genieten van de geluiden, geuren en kleuren van het wilde bosleven. Maar die niet bang zijn voor een beetje ongemak of kou. Vrouwen die fysiek fit genoeg zijn voor een flinke en pittige wandeling (ongeveer 18 km per dag) door heuvelachtig gebied. Slapen in een tentje onderweg, plassen in het bos en eten uit een pannetje. De PRO-versie vindt plaats in de Luxemburgse Ardennen met meer pittige klims en afdalingen dan in de Belgische Ardennen. Daarnaast wandelen we met een rugzaak met volle bepakking (tent, slaapzak, matje e.d., 12 tot 14 kg). Inclusief twee overnachtingen op twee verschillende campings. (zie onder voor meer informatie)

Wat gaan we doen tijdens deze mooie outdoor weekenden?
Esther en Joan zorgen voor een onvergetelijk weekend, in een veilige setting met andere enthousiaste buitenvrouwen. We zijn twee dagen buiten, maar maken tegelijk ook een reis naar binnen. Wij zorgen voor het juiste aanbod en de persoonlijke begeleiding. Daarbij bieden we geen kant en klaar programma, maar stemmen het aanbod af op wat er op dat moment nodig is. De inhoud blijft dus een verrassing, maar wat de natuur ons zeker biedt: mindfulness, schrijfoefeningen, stilte, samenZIJN, wandelen, meditatie en bewustwording.
Wat brengt het jou?
 • Twee dagen wandelen in de mooie wilde natuur van de Belgische of Luxemburgse Ardennen.
 • Stilstaan bij wie je bent en op welk punt jij staat van je eigen innerlijke reis.
 • Samenzijn met andere mooie buiten-vrouwen die ook zichzelf durven aankijken.
 • Slapen in je tentje in de natuur en met de geluiden van het bos als gezelschap.
 • Professionele begeleiding door Joan Hofland en mijzelf in een veilige setting.
 • Eenmaal thuis zet deze duik in het diepe je aan om concrete stappen te zetten en vorm te geven aan jouw dromen, ideeën of plannen.
BACK TO NATURE WOMEN WEEKEND – LIGHT & PR0
9 & 10 september: WEEKEND LIGHT-versie:
 • In de Belgische Ardennen, wandelen met een dagrugzak plus overnachting op een camping waar we beide dagen starten en eindigen.
 • Start? Zaterdag 9 september 2023 om 10.00 uur op een locatie in de Ardennen.
 • Eind? Zondag 10 september tussen 15.00 – 17.00 uur afronding programma.
 • Kosten? € 257,- p.p. (incl. 1 overnachting)

N.B. Gun je jezelf de rust om vrijdag al aan te komen en/of maandagochtend te vertrekken? Dan kun je het weekend tegen een meerprijs van € 25,- per nacht verlengen.

29 & 30 september & 1 oktober: WEEKEND PRO-versie:
 • In de Luxemburgse Ardennen, wandelen met volle bepakking (tent, slaapzak, matje etc.) en 2 overnachtingen op verschillende campings (start & onderweg).
 • Start? Vrijdagavond 29 september rond 21.00 uur op een locatie in de Ardennen (Luxemburg).
 • Eind? Zondag 1 oktober tussen 15.00 – 17.00 uur afronding programma.
 • Kosten? € 297,- p.p. (incl.2 overnachtingen)

N.B. Gun je jezelf de rust om maandagochtend te vertrekken? Dan kun je het weekend tegen een meerprijs van € 25,- per nacht verlengen.

LET OP: Beide weekenden is het programma en de lengte van de wandelingen (18-20 km) ongeveer hetzelfde. De zwaarte tijdens het wandelen gedurende de dag is echt anders. Het lopen met een grote rugzak met al je spullen (12-14 kg) is heel anders dan met een dag rugzak. Ook zijn er naar verwachting iets meer klims en afdalingen in dit gebied. Dit vereist een echt goede (wandel)conditie en meer doorzettingsvermogen.

Tijdens allebei de weekenden overnacht je in je eigen tentje en zorg je voor je eigen eten en drinken. Bij de LIGHT-versie is er voor het avondeten/diner een mogelijkheid om dit op de camping te doen in een bar/restaurantje.

Gaat jouw hart ook sneller kloppen? Sta je al te trappelen om je rugzak te pakken? Meld je dan snel aan via een van onze websites. Er zijn al een paar aanmeldingen en het aantal plekken is beperkt (max. 8 deelnemers). Heb je nog vragen? Laat het ons weten. We praten je graag bij!
NOG EVEN OP EEN RIJTJE, DE BELANGRIJKSTE INFORMATIE:
 • Waar? Mooie locaties in de Belgische & Luxemburgse Ardennen
 • Wanneer? Weekend 9 & 10 september en weekend 29, 30 september & 1 oktober
 • Wat kost het? De kosten zijn LIGHT-versie €257,- p.p. en PRO-versie € 297,- p.p.
 • Wat neem je mee? Rugzak gevuld met tentje, slaapzak, matje, pannetje, eten en drinken (paklijst ontvang je na aanmelding)
Zodra je je aanmeldt kan het avontuur beginnen! Want niet iedereen heeft misschien een volledige back-pack uitrusting op zolder liggen. Daag jezelf uit om in de periode voor het weekend je spullen bij elkaar te zoeken, te lenen en/of misschien wat (tweedehands) te kopen. Ook kun je misschien alvast gaan trainen met wandelen. Een goede motivatie om meer te gaan wandelen!
Zo kan na je aanmelding de voorpret direct beginnen! Graag tot ziens!

This function has been disabled for Hetisesther.

%d bloggers liken dit: