fbpx

Beperkende banden verbreken

‘Beperkende banden verbreken’ is een mooie manier om belemmerende relaties en banden met mensen die op jouw levenspad zijn (geweest) weer gezond te maken.’

Soms is het nodig om emotionele of spirituele banden te verbreken met een persoon, zoals bijv. een (ex-)partner, ouder, kind, collega of zelfs met een groep of een situatie. Met behulp van een door Phyllis Krystal ontwikkeld protocol en met een speciale oefening (voorafgaand aan het protocol) wordt het belemmerende gedeelte van de emotionele band verbroken.

Overigens hoeft deze band niet per se negatief te zijn. Het kan ook zijn dat je ontzettend bezorgd bent om je zoon of dochter, waardoor jullie niet los van elkaar kunnen geraken. Ook dan kan dit een goed middel zijn om de zorgen wat meer los te kunnen laten en je kind leert zelfstandiger te laten worden.

Veel mensen voelen zich slachtoffer, gevangen in patronen waar ze niet uit durven stappen. Ze zien niet dat alles wat er gebeurt, alle mensen met wie ze confrontaties hebben, dat dit alles behoort tot het grote levensplan waarin ze lessen leren die ze voor dit leven in hun pakket hebben.

Als je graag verandering in je leven wil hebben, begint dat vaak in je relaties die belangrijk en bepalend voor je zijn. Als jij gaat veranderen, gaan ook jouw relaties veranderen en gaan dus de mensen om je heen veranderen qua gedrag naar jou toe. Dat is niet altijd makkelijk of prettig en dat moet je aan durven gaan. Je moet dan durven vertrouwen op jezelf en op de keuzes die je maakt. Pas dan kan je leren om dicht bij jezelf te blijven en vanuit je hart te gaan leven.

Bij het Beperkende banden ritueel kom je twee keer bij mij in de praktijk langs.

  1. De eerste keer voor een korte kennismaking en consult om te testen hoeveel voorbereidingstijd je nodig hebt om deze specifieke band te verbreken. Daarna ga je zelf aan de slag met een speciale oefening die je gedurende een periode van dagen of weken voorafgaand aan de behandelsessie uitvoert.
  2. De tweede keer kom je in de praktijk om het ritueel/protocol te doorlopen en ervaren onder mijn begeleiding. Dit protocol van ruim 40 stappen neemt je mee in de liefdevolle verbreking van een band die voor jou belemmerend is

Kosten: € 125,-.

This function has been disabled for Hetisesther.

%d bloggers liken dit: