fbpx

Coaching

Unieke methode – Hetisesther

Ik ben er van overtuigd dat de combinatie van bewegen (lopen, wandelen, hardlopen) met natuur heel erg gezond is voor mensen. Het levert een unieke en essentiële  bijdrage aan het positieve en structurele herstel van mensen na (een) verlies, bij angsten, depressie, stress en burn-out.

In mijn eigen, unieke methode werk ik met de natuur als basis gecombineerd met lopen (wandelen of hardlopen), mindfulness, yoga, tai gong, shinrin yoku. Ik begeleid mensen 1 op 1 als zij niet goed in hun vel zitten. Samen werken we aan vermindering van stress, rust en balans van lichaam & geest, zodat goed functioneren op het werk en thuis weer gewoon lukt. Samen gaan we de buitenlucht in waar we wandelen en/of hardlopen. We praten, we lopen, we doen oefeningen en ik geef concrete adviezen. Ik motiveer, activeer en zo worden doelen bereikt. Alles is gericht op fysiek, mentaal en emotioneel herstel. Rust in het hoofd, in het lijf, acceptatie en ook eigen regie komt terug. Basis van de aanpak is bewegen zonder prestatiedruk. Bewegen zorgt ervoor dat je loskomt van vaste denkpatronen en gewoonten.

Ik begeleid mensen ook in kleine groepen met behulp van de Mindful Run-methode (Mindful Lopen cursus) om meer rust, minder stress en meer energie te krijgen. Ik doe dat altijd door middel van bewust buiten bewegen in de natuur. Wandelen of hardlopen gecombineerd met mindfulness en ademhalingstechnieken.

Ben je nieuwsgierig naar mij en mijn unieke methode van coaching & begeleiding? Neem dan eens vrijblijvend contact op voor een kennismakingswandeling.

Ik werk als zelfstandig coach voor Hetisesther.
Ik werk als stress- en burn-outcoach voor Bofit (www.bofit.nl).
Tevens ben ik als coach aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

 

DBB70A80-A8F9-44CC-860D-31385F3F877230245B10-97F1-4239-AF37-D01D8467B3CE_4_5005_c

 

%d bloggers liken dit: