fbpx

Coaching

Unieke persoonlijke methode

Ik ben er van overtuigd dat de combinatie van bewegen (lopen, wandelen, hardlopen) met natuur heel erg gezond is voor mensen. Het levert namelijk een unieke en essentiële  bijdrage aan het positieve en structurele herstel van mensen na (een) verlies, bij angsten, depressie, stress en burn-out.

In mijn eigen, unieke methode werk ik met de natuur als basis gecombineerd met lopen (wandelen of hardlopen), mindfulness, yoga, tai gong, shinrin yoku. Ik begeleid mensen 1 op 1 als zij niet goed in hun vel zitten. Samen werken we aan vermindering van stress, rust en balans van lichaam & geest. Zodat goed functioneren op het werk, school en thuis weer gewoon lukt. Samen gaan we de buitenlucht in waar we wandelen en/of hardlopen. We praten, we lopen, we doen oefeningen en ik geef concrete adviezen.

Ik motiveer, activeer en zo worden doelen bereikt. Alles is gericht op fysiek, mentaal en emotioneel herstel. Rust in het hoofd, in het lijf, acceptatie en ook eigen regie komt terug. Bewegen zorgt ervoor dat je loskomt van vaste denkpatronen en gewoonten. Allerbelangrijkste doel? Essentiële vaardigheden (aan)leren om in balans te kunnen blijven in het leven.

Ben je nieuwsgierig naar mij en mijn unieke methode van coaching & begeleiding? Neem dan eens vrijblijvend contact op voor een kennismakingswandeling in de natuur.

Ik werk als zelfstandig coach voor Hetisesther.
Ik werk als stress- en burn-outcoach voor Bofit (www.bofit.nl).
Tevens ben ik als coach aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

 

DBB70A80-A8F9-44CC-860D-31385F3F877230245B10-97F1-4239-AF37-D01D8467B3CE_4_5005_c

 

%d bloggers liken dit: