fbpx

Cursus ‘Jouw binnenste buiten’

Wil je leren over de meest gezonde ademhaling? Wil je minder stress en meer energie? Hou je van buiten bewegen in de natuur? Dan is de cursus – ‘jouw binnenste buiten’ – zeker wat voor jou!

Vanaf maandagavond 19 september 2022 start er weer een groepscursus ‘Jouw binnenste buiten’!  In een klein groepje (maximaal 6 deelnemers) gaan we 4 weken lang, iedere maandagavond, 1,5 uur aan de slag met onze ademhaling, energie, mindfulness, zintuigen, meditatie, yoga, natuur en balans. Je leert over je brein en hoe lichaam & geest samenwerken, hoe je door bewuste ademhaling meer rust en energie kunt krijgen en het is vooral ook heel veel plezier beleven samen. het delen van ervaringen in een intieme, veilige setting is helend voor jezelf en de groep. 

In de cursus zet ik al mijn kennis en ervaring in vanuit de individuele coaching en is er voldoende ruimte en tijd om ook individueel aandacht te geven aan specifieke problematiek of klachten. Je wordt geprikkeld om bij jezelf stil te staan en je bewust te worden van al jouw eigenschappen en kwaliteiten.

Verder komt de Buteyko ademhaling aan bod, waarmee je leert hoe je zo gezond mogelijk kunt leren ademhalen en welke effecten dat heeft op jouw lichaam en geest. En leer je jouw zintuigen zo optimaal mogelijk te gebruiken. Kortom, een ontspannende, leerzame en vooral leuke cursus, want we leren dit allemaal samen door buiten te bewegen en te spelen!

Zie ik je over een paar weken?

Wat houdt de cursus ‘Jouw binnenste buiten’ in?

Globaal zien de weken er als volgt uit:

  1. Week 1, kennismaken met ademhaling, energie en bewegen.
  2. Week 2, verdieping ademhaling, energie, meditatie en mindfulness.
  3. Week 3, verdieping meditatie, mindfulness, werking van je brein en je zintuigen.
  4. Week 4, verdieping en afronding ademhaling, energie, mindset en balans.

De cursus is altijd buiten in de natuur. We spelen, bewegen, ervaren, voelen en leren in een veilige setting, zodat je de kennis gemakkelijk onthoudt en eigen maakt.

  • Het is van buiten naar binnen en van binnen naar buiten.
  • Van onbewust naar bewustZIJN.
  • Van hoofd naar hart.
  • Van denken naar voelen & innerlijk weten.

Kosten? € 99,- p.p.

Waar? Net buiten het dorpje Nisse en als het mogelijk is (afhankelijk van de deelnemers) nog een andere locatie in de natuur.

Wanneer? Vanaf maandagavond 19 september, iedere maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur, 26 september, 3 oktober en 10 oktober.

Aanmelden?

%d bloggers liken dit: