fbpx

Levensboompaden

Er zijn vele manieren om contact te krijgen met je intuïtie en te luisteren naar je innerlijke stem. Eén van deze manieren is het werken met orakelkaarten. De Levensboompaden kaarten bestaan uit een structuur met 66 paden naar bewustwording gebaseerd op de oeroude wijsheid van de Kabbala.

Er zijn 66 (levensboom)paden naar bewustzijn die je via de kaarten en de omschrijvingen kunt doorlopen.

De Levensboompaden is een kaartlegging die is gebaseerd op de Joodse mystieke wijsheid de Kabbala. De kaarten kunnen je helpen om richting te geven aan het leven of om vragen te beantwoorden die op je pad komen. Door het intuïtief trekken van een aantal kaarten zul je inzicht en antwoord krijgen op de vragen waar je op dat moment mee te maken hebt. Deze kaarten komen hun best tot hun recht als je een concrete (open) vraag stelt en daarna intuïtief  kaarten trekt.

Door een uitgebreide legging te doen kun je inzicht en antwoorden krijgen op deze vragen.  

 Indien nodig kunnen er ook middelen worden voorgeschreven die je hierbij kunnen ondersteunen. Deze middelen versterken en ondersteunen je in wat je op dat moment nodig hebt.

Bij een levensboompaden kaartlegging stem ik me af op jou energie en komt er naar boven wat er op het diepste niveau in jouw leven of rondom een bepaald thema speelt. Het kan over het verleden gaan, het heden of over een richting die je op gaat. Er komen ook vaak handvatten naar boven die jou kunnen ondersteunen in dit proces.

Vind je het leuk om online een kaart te trekken? Dat kan via deze link.

Dit kan via videobellen plaatsvinden, maar ik kan de legging ook voor je uitschrijven en naar je mailen. Persoonlijke kaartlegging met de Levensboompaden kost €30,-.

Hier vind je meer informatie over de Levensboompaden.

%d bloggers liken dit: