fbpx

Levensboompaden

Er zijn vele manieren om contact te krijgen met je intuïtie en te luisteren naar je innerlijke stem. Eén van deze manieren is het werken met orakelkaarten. De Levensboompaden kaarten bestaan uit een structuur met 66 paden naar bewustwording gebaseerd op de oeroude wijsheid van de Kabbala.

Er zijn 66 (levensboom)paden naar bewustzijn die je via de kaarten en de omschrijvingen kunt doorlopen. In de levensboom bevinden zich 10 vaten en eentje extra die niet een echt vat is, maar wel nodig is om de bewustwording te completeren. Die 11 vaten bestaan in 4 niveaus, in de Kabbala de 4 werelden genoemd. Dat levert in totaal 44 paden op. Tussen die vaten lopen 22 verbindingspaden, dus in totaal 44 + 22 = 66 bewustzijnspaden.

Bij een levensboompaden kaartlegging stem ik me af op jou energie en komt er naar boven wat er op het diepste niveau in jouw leven of rondom een bepaald thema speelt. Het kan over het verleden gaan, het heden of over een richting die je op gaat. Er komen ook vaak handvatten naar boven die jou kunnen ondersteunen in dit proces.

Dit kan via videobellen plaatsvinden, maar ik kan de legging ook voor je uitschrijven en naar je mailen. Persoonlijke kaartlegging met de Levensboompaden kost €30,-.

Hier vind je meer informatie over de Levensboompaden.

%d bloggers liken dit: