fbpx

Meditatie & Mindfulness avond

Meditatie & Mindfulness avond voor jezelf. Een heerlijke ontspannende avond met meditatie en mindfulness. Weldaad voor lichaam, geest & ziel.

Meditatie & Mindfulness avond

In een kleine, veilige groep (maximaal 6-7 deelnemers) gaan we gezamenlijk, zittend op een (meditatie)kussen, een geleide meditatie doen. We nemen de tijd om onszelf even voor te stellen onder het genot van een kopje thee. Daarna begeleid ik een meditatie of mindfulness oefening om stevig gegrond te zijn. Van daaruit laten we ons door een langere meditatie leiden om zo tot totale ontspanning te komen in Alpha-staat en misschien zelfs in de Thèta-staat.

In Alpha-staat ben je in een staat van ontspanning waarbij je nog wel wakker bent en bij lichte meditatie. De Thèta-staat is het gebied tussen waken en slapen, bij diepe ontspanning, tijdens diepe meditatie. Wil je meer lezen over hersengolven en bewustzijnsniveaus? Via deze link, kun je meer lezen!

Na afloop van de meditatie(s) kunnen ervaringen gedeeld worden (als je dat wil) en praten we na over de dingen die we hebben mogen beleven tijdens de meditatie. We sluiten af met nog een kopje thee of sapje met wat lekkers.   

Je hoeft geen enkele ervaring te hebben met meditatie of mindfulness. Als je fysiek niet in staat bent om op een kussen op de grond te zitten, laat het me even weten. Dan zet ik een stoel voor je klaar. Heb je zelf een fijn meditatiekussen? Neem het mee!

Kosten: €15,-

Locatie: Nassau Odijkstraat 5 in Heinkenszand

Dag en tijdstip: maandagavond 19.30 uur.

Data: 25 september, 2 oktober, 30 oktober, 20 november, 27 november, 18 december 2023, 15 januari, 22 januari, 12 februari, 19 februari, 11 maart, 18 maart, 8 april, 15 april 2024.

Aanmelden: via onderstaand contactformulier.

Starfish Health CAT collectief

This function has been disabled for Hetisesther.

%d bloggers liken dit: