fbpx

Mindful Lopen cursus

5-weekse Mindful Lopen cursus

Lopen met je hart, de juiste ademhalings- en looptechniek en het gebruik van mindfulness. Dat is Mindful Lopen!

Deze training is voor iedereen die meer wil dan alleen wandelen of hardlopen. In de 5-weekse Mindful Lopen cursus krijgen je wandelingen en hardlooptrainingen een nieuwe impuls. De training is zo opgezet dat iedere wandelaar en/of hardloper kan meedoen. Alle cursussen van Mindful Lopen hebben als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: “MEER ENERGIE“.

Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het wandelen en hardlopen toepast, maar juist in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het lopen bent.

MELD MIJ AAN!

De cursussen starten iedere 5-weken opnieuw, maar wel op verschillende tijden en locaties, afhankelijk van de wensen en behoeften. Kijk voor de exacte data en de locaties op DEZE website.

Tarieven

Een Mindful Lopen cursus kost € 95,- (incl. BTW). Je krijgt hiervoor  5 x 1,5 uur training in groepsverband (min. 5 – max. 10 deelnemers). Voor een individuele cursus geldt een ander tarief (€ 375,-).

%d bloggers liken dit: