Mindful Run cursus

5-weekse Mindful Run cursus

Hardlopen met je hart, de juiste ademhalings- en looptechniek en het gebruik van mindfulness. Dat is Mindful Run!

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt hardlopen, dan is de 5-weekse Mindful Run cursus geschikt voor jou. Deze training is voor iedereen die meer wil dan alleen ‘hard’lopen. In de 5-weekse Mindful Run cursus krijgt je loopcarrière een nieuwe impuls. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar juist in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent.

De training is zo opgezet dat zowel de beginnende als de gevorderde hardloper kan meedoen. De cursussen van Mindful Run hebben als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: “MEER ENERGIE“.

MELD MIJ AAN!

De cursussen starten iedere 5-weken opnieuw, maar wel op verschillende tijden en locaties, afhankelijk van de wensen en behoeften. Kijk voor de exacte data en de locaties op DEZE website.

Wil jij liever wandelen? Dan is de Mindful Walk cursus geschikt voor jou. Ik geef ook de  5-weekse Mindful Walk cursus, voor iedereen die liever wandelt of niet kan hardlopen.

Tarieven

Een Mindful Run cursus kost € 95,- (incl. BTW). Je krijgt hiervoor  5 x 1,5 uur training in groepsverband (min. 5 – max. 10 deelnemers).

Voor een individuele cursus geldt een ander tarief (€ 375,-).

Meer informatie over vergoedingen en kosten, klik hier.

visitekaartje

%d bloggers liken dit: