Mindful Walk cursus

5-weekse Mindful Walk cursus

Wandelen met je hart, de juiste ademhalings- en looptechniek en het gebruik van mindfulness. Dat is Mindful Walk!

Deze training is voor iedereen die meer wil dan alleen wandelen. In de 5-weekse Mindful Walk cursus krijgen je wandelingen een nieuwe impuls. De training is zo opgezet dat iedere wandelaar kan meedoen. Alle cursussen van Mindful Run hebben als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: “MEER ENERGIE“.

Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar juist in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent.

MELD MIJ AAN!

De cursussen starten iedere 5-weken opnieuw, maar wel op verschillende tijden en locaties, afhankelijk van de wensen en behoeften. Kijk voor de exacte data en de locaties op DEZE website.

Wil jij liever hardlopen? Dan is de Mindful Run cursus geschikt voor jou. Ik geef ook de  5-weekse Mindful Run cursus, voor iedereen die liever hardloopt.

Tarieven

Een Mindful Walk cursus kost € 95,- (incl. BTW). Je krijgt hiervoor  5 x 1,5 uur training in groepsverband (min. 5 – max. 10 deelnemers). Voor een individuele cursus geldt een ander tarief (€ 375,-).

Meer informatie over vergoedingen en kosten, klik hier.visitekaartje

%d bloggers liken dit: