fbpx

Mindful Wandeling

Wil je op een leuke, verfrissende en inspirerende manier kennismaken met mindfulness, yoga en ademhaling?

Boek dan een 1 uur durende Mindful Wandeling. De Mindful Wandeling kan op veel manieren ingezet worden; als een origineel cadeau voor een vriend/vriendin i.p.v. bijvoorbeeld een lunch of high tea, als onderbreking tijdens een lange werkdag of cursus/trainingsdag, om met lotgenoten of alleen bezig te zijn met rouw & verlies en hier fijne, helpende oefeningen aan te koppelen, als workshop voor teams of als wekelijkse/maandelijkse beweegmomenten van bewustwording alleen of in een groep.

Mindful Wandeling

We maken samen een mooie wandeling op een (zelf) uitgekozen locatie in Zeeland. Tijdens de wandeling doen we verschillende mindfulness & yoga oefeningen en leer je meer over je ademhaling. Verder vertel ik jullie onderweg natuurlijk leuke wetenswaardigheden over de natuur en het gebied.

Mindful wandeling voor rouw & verlies

Wanneer je geconfronteerd wordt met rouw & verlies staat je wereld en je leven op z’n kop. Alles wordt anders.

Je moet vaak een heel nieuw leven en ritme gaan vormgeven, met vallen & opstaan. Je kan hierbij veel stress en onrust ervaren. Een Mindful Wandeling kan je een (klein) stapje verder helpen in het vinden van meer rust en het ervaren van minder stress. Samen wandelen door de Zeeuwse natuur in combinatie met mindfulness, yoga en ademhalingstechnieken. Stress verlagend, rustgevend, samenzijn in stilte, ruimte voor jouw persoonlijke verhaal, genieten van de natuur.

Ik bied maatwerk passend bij jouw persoonlijke situatie en wensen (locatie, tijdstip, duur, frequentie, aantal deelnemers). Tarief is hiervoor dan ook geen standaard, maar afhankelijk van de vraag. Ik ontmoet je graag.

De Workshop: Mindful Wandeling

Tijdens deze workshop leer je hoe je mindfulness en ademhalingstechnieken kunt integreren in je eigen leefstijl. De workshop is een onderdeel van de succesvolle Mindful Run Methodiek. De kracht van ademhalen heeft veel impact. Medewerkers ervaren direct het effect van stressvermindering en helderheid. Meer zuurstof = meer energie!

Resultaat! Technieken van de MFR-methode hebben een positief effect op het reduceren van werkstress. Niet zweverig maar met beide benen op de grond!

☑  Medewerkers krijgen een positieve boost en worden zich ervan bewust hoe mentaal fit ze zijn.

☑  Medewerkers krijgen inzicht in hun manier van ademen en denken.

In overleg wordt bepaald waar tijdens de workshop de nadruk komt te liggen. De workshops worden op uw locatie gegeven.

Reviews van onze deelnemers vindt u hier.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden, de prijs etcetera? Neem dan vrijblijvend contact op!

 

%d bloggers liken dit: