fbpx

Natuur-meditatie training

Een heerlijk ontspannende buiten-in-de-natuur-training met mindfulness, meditatie, zelfcompassie en ademhalingsoefeningen
Hou jij ook van wandelen? Hou jij van buiten bewegen? Wil jij meer rust in je hoofd? Wil je leren over de meest gezonde ademhaling? Wil je leren mediteren? Lijkt het je leuk om met mindfulness bezig te zijn en er meer over te leren en weten?

Doe dan mee met de maandelijkse natuur-meditatie trainingen dit najaar en deze winter! Het betekent dat je ongeveer 1,5 uur met een groepje lekker buiten gaat bewegen. Onderweg wandelen we op verschillende tempo’s en doen we meditatie- , mindfulness- en ademhalingsoefeningen. Het is gezellig, ontspannend, leerzaam en super gezond.

Kortom, heerlijk 1,5 uur voor jezelf om rust in je hoofd te krijgen en om lekker sportief buiten bezig te zijn. De oefeningen kun je daarna natuurlijk thuis verder blijven doen, zodat je steeds een maand lang met de nieuwe oefeningen en meditaties aan de slag kan voor jezelf.

Wanneer?

Iedere eerste zaterdagochtend van de maand, van 9.30 uur tot 11.00 uur. Start zaterdag 1 oktober, 5 november wordt verplaatst naar zaterdag 19 november, 3 december, 7 januari, 4 februari, 4 maart en 1 april.

Kosten?

15 euro per training.

Wat?

Meditatie, mindfulness, Buteyko ademhaling, zelfcompassie, wandeling, natuur, stilte, ontspanning, buiten, bewegen.

Wie?

Volwassen vanaf 18 jaar en ouder, goede conditie (1,5 uur kunnen wandelen).

Waar?

Omgeving Heinkenszand en Nisse.

Vooraf aanmelden is fijn, maar niet noodzakelijk. Graag tot ziens op zaterdag 4 februari!! (Let op; als je jezelf niet aanmeld kan het zijn dat het door omstandigheden niet door kan gaan en jij er niet van op de hoogte bent.)

This function has been disabled for Hetisesther.

%d bloggers liken dit: