fbpx

NEI-Therapie & Coaching

Met holistische NEI (Neuro Emotionele Integratie) therapie & coaching ga ik samen met jou op zoek naar de energetische oorsprong van de disbalans die tot je klachten heeft geleid. Oude patronen laat je los, waardoor symptomen zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten kunnen verdwijnen.

Let op: Ik bied enkel holistische NEI-therapie aan in combinatie met coaching, omdat ik de kracht van deze combinatie het beste vindt werken. NEI-therapie is geen ‘Quick fix’ van je klachten en/of problemen.

Wat is holistische (NEI) therapie & coaching? 

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Deze therapie is (door)ontwikkeld door Roy Martina en is een combinatie van reguliere psychotherapie in combinatie met NLP en Oosterse Geneeswijzen.

Onder jouw klachten of het ‘gewoon niet lekker in je vel zitten’ zit een emotie. Lichaam, geest & ziel zijn een geheel. Vaak weet je zelf niet goed welke emotie er onder jouw klacht zit. Deze emotie kan al lang geleden vast gezet zijn in jouw energetisch systeem. 

Met behulp van de biosensor kunnen we onderzoeken op welk vlak de samenwerking tussen lichaam, geest & ziel stagneert. De biosensor signaleert een hapering in jouw trilling (energie) waardoor de emotionele blokkade zichtbaar wordt. Met NEI spoor ik (vaak oude) emotionele blokkades op, welke zijn opgeslagen in je onderbewustzijn. NEI helpt je deze oude emoties, trauma’s etc. te verwerken, een plaats te geven of te begrijpen, waardoor de lading van de emotie neutraliseert. 

Holistisch betekent dat ik altijd kijk naar jou als compleet mens. Ik bedoel daarmee dat ik kijk naar oorzaken van klachten in een zo breed mogelijk spectrum (emotioneel, spiritueel, fysiek, mentaal, energetisch, slaap, voeding, beweging, zingeving, sociaal, gezondheid en welzijn). Om zo samen met jou te onderzoeken waar je aan de slag kan om jezelf beter te voelen en meer in balans te komen. Doel is om de totale balans en harmonie te herstellen, niet de symptomen te bestrijden. Hiervoor kijk ik op verschillende niveaus:

  • Op emotioneel niveau kijken we naar emoties die nog niet verwerkt zijn en een harmonisch functioneren en reageren verstoren. Hiervoor zoeken we naar de oorzaak, zodat er ook patronen uit de kindertijd en zelfs van voor de geboorte naar boven kunnen komen en worden getransformeerd.
  • Op spiritueel niveau kijken we naar overgeërfde patronen van onze ouders, werk ik met de levensboompaden en begeleid ik je in visualisaties en meditaties om bij je authentieke zelf te komen via verschillende methodes.
  • Op mentaal niveau kijken we of er belemmeringen zijn die je bewust kunt loslaten en op welke manier dat het beste gaat. Hierbij gebruik ik ook meditaties en mindfulness.

Na een eerste uitgebreide kennismaking/intake ga ik samen met jou onderzoeken waar jouw probleem of klacht uit bestaat. Daarna gaan we samen kijken waar die klacht vandaan zou kunnen komen.

Meld mij aan voor deze coaching & therapie!

Hoe werkt holistische (NEI) therapie & coaching? 

Misschien is het je bekend dat een deel van je gedrag bewust gebeurt, maar een heel groot (veel groter deel zelfs) wordt onbewust in actie gezet. Van daaruit is het misschien beter voor te stellen dat (oude) emoties onbewust tot klachten kunnen leiden. 

Dit is aan te pakken met NEI therapie, maar gecombineerd met coaching en training is dit het krachtigst. Deze aanpak is wat mij betreft de meest effectieve, omdat je dan ook met jouw (onbewust aangeleerde) gedragspatronen aan de slag gaat, zodat je nieuwe klachten in de toekomst beter kan voorkomen.

Daarom zit er in een NEI-therapie & coaching traject altijd 1 of meerdere keren NEI-therapie in (biosensor), maar ook altijd 1 of meerdere keren een coachingsessieJe ‘moet’ na de sessies altijd ook zelf aan de slag in je eigen leven, om dingen van binnenuit jezelf te gaan veranderen. Bijvoorbeeld om overlevingsmechanismen af te leren, gedragspatronen te veranderen en mindset te vernieuwen/veranderen. Daar moet je zelf intensief mee aan het werk na de sessies. Hiervoor ontvang je van mij tips, adviezen en concrete opdrachten om mee aan de slag te gaan. Je hoeft het niet alleen te doen.

Meer informatie over NEI Therapie vind je op de website van de beroepsvereniging, www.vvnt.nl/over-nei. Wil je weten wat een biosensor is? Kijk dan op deze website.

Aanpak en tarief

Holistische (NEI) therapie & coaching, is een gevarieerdere aanpak met verschillende sessies buiten en binnen. Het is tenslotte een samenwerking tussen lichaam, geest en ziel waarbij jij als compleet mens functioneert met al jouw talenten, eigenschappen en kwaliteiten. Hiervoor maak ik een offerte op maat voor je op, zodat je zelf kunt kiezen in aantal sessies en variatie en prijs. 

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en de ernst van de disbalans bied ik de volgende vaste trajecten aan:

  1. Coachingstraject kort – 4 sessies van 1 tot 1,5 uur, binnen & buiten, inclusief intake, terugkoppeling per email, huiswerkopdrachten en andere materialen. Prijs: € 375,-
  2. Coachingstraject middel – 6 sessies van 1 tot 1,5 uur, binnen & buiten, inclusief intake, terugkoppeling per email, huiswerkopdrachten en andere materialen. Prijs: € 562,-
  3. Coachingstraject lang – 8 sessies van 1 tot 1,5 uur, binnen & buiten, inclusief intake, terugkoppeling per email, huiswerkopdrachten en andere materialen. Prijs: € 749,-

LET OP! Dit zijn andere prijzen dan zakelijke trajecten waarbij er contacten met werkgever, arbo/bedrijfsarts en tussentijdse terugkoppeling plaatsvindt.

Aanmelden

 

This function has been disabled for Hetisesther.