fbpx

Powerwalking

Powerwalking voor een betere gezondheid, conditie en afvallen!
Last van vermoeidheid? Lusteloos? Nergens geen zin in? Langzaam aan zijn er misschien wat kilo’s bijgekomen waardoor je nu niet meer lekker in je vel zit? Weten dat je nu écht iets aan je conditie moet gaan doen. Maar komt het er niet van? Te warm, te nat, te koud, te moe, te vroeg, te laat… Herkenbaar?? KOM POWERWALKEN! Powerwalking is heerlijk en gezond!

GEZOND – BUITEN – VOOR ELK NIVEAU – GEEN COMPETITIE – EFFECTIEF!

Wat is Powerwalking?
Powerwalking is lopen in een stevig tempo (zonder stokken) met een actieve houding waarbij je alle spieren gebruikt. De spierversterkende oefeningen, die tussendoor worden gedaan zorgen ervoor dat je meer vet verbrandt en een strakker figuur krijgt. Powerwalking is geen hardlopen, maar wandelen en is niet alleen goed voor je lichaam maar zeker ook voor de geest. Je wordt dus niet alleen fysiek sterker, maar ook mentaal. De lessen zijn afwisselend en hierdoor is het makkelijk vol te houden en wordt het niet saai.

Neem nu de beslissing om op een leuke, gezellige en verantwoorde manier aan je gezondheid te werken en meld je direct aan. MELD MIJ AAN.

Personal Powerwalking
  • Wil je graag aan je gezondheid en conditie werken, maar heb je geen tijd en mogelijkheden op de vaste lestijden?
  • Lijkt Powerwalking je heel leuk, maar loop je liever niet in groepsverband?
  • Wil je liever eerst uitproberen of je het niveau van Powerwalking aankan?
  • Haal je graag net wat meer uit een Powerwalkingles?
  • Zoek je persoonlijke, passende begeleiding om je daadwerkelijk op weg te helpen?
  • Ben je herstellende van een blessure en train je daarom liever tijdelijk individueel?
Je kunt ook individuele, persoonlijke trainingen volgen! 
Samen gaan we 45 of 60 minuten aan de slag met het doel jou te begeleiden naar een gezondere, sterkere versie van jezelf! Ik zorg voor een passende, persoonlijke aanpak op JOUW niveau. Er zijn verschillende mogelijkheden:
 1. Personal Powerwalking;
Een Powerwalkingtraining op jouw niveau om fit en gezond te blijven tijdens jouw drukke leven. Aangepaste tijden en locatie(s) die passen bij jouw wensen, werktijden en privé-leven.
Resultaat; structureel fit en gezond blijven, ook al ben je niet in de mogelijkheid om te trainen wanneer andere reguliere groepen dat doen.
2. Getting started;
Dit betreft een Powerwalkingtraining waarbij het doel is jou in conditie te krijgen. Focus ligt op conditieopbouw en looptechniek.
Resultaat; je zit beter in je vel, meer zelfvertrouwen, je kunt instromen in een bestaande powerwalking groep, mentaal en fysiek beter in balans.

TARIEVEN – Personal Powerwalking en Getting started

  1. Les – 45 minuten – € 29,50
  2. Les – 60 minuten – € 40,-
  3. Strippenkaart voor 5 lessen – 45 minuten – € 135,-
Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier.


Esther van Ham is opgeleid (14 april 2019) bij de landelijke Powerwalkingclub.