fbpx

Reis naar je ziel

Wil je anders in het leven staan? Wil je meer (zelf)vertrouwen hebben en meer energie? Wil je meer rust en geluk ervaren? Wil je vanuit jouw hart leven en werken? Dan is een – ‘jouw binnenste buiten reis’ – zeker wat voor jou!

Vanaf half januari kun je bij mij een – ‘jouw binnenste buiten’-reis boeken. Samen gaan we op zoek naar jouw diepste zelf en jouw innerlijke kracht. Een energetische ontdekkingsreis naar jezelf, een reis naar je ziel. Via de natuur gaan we samen van buiten naar binnen. Om jezelf terug te vinden en om uiteindelijk weer van binnen naar buiten te kunnen gaan en vol (zelf)vertrouwen in je leven en in de wereld te (gaan) staan.

Wat is een ‘jouw binnenste buiten‘ reis?

  • 5 individuele sessies van 1,5 tot max 2 uur (in de natuur, in mijn tuinkamerpraktijk en/of online)
  • Het is van buiten naar binnen en van binnen naar buiten
  • Het is verbinding zoeken met jezelf, verbinding krijgen met jouw aller diepste krachtige zelf
  • Van onbewust naar bewustZIJN
  • Van hoofd naar hart
  • Van denken naar voelen & innerlijk weten
  • Het is wandelen in de natuur
  • Biosensor – energetisch testen, NEI (neuro emotionele integratie), beperkende banden verbreken
  • Mindfulness & meditatie

Jouw persoonlijke energetische reis naar jouw unieke ZELF. Het is volledig maatwerk dus ook de invulling van alles wat hierboven beschreven staat hangt af van jouw wensen en wat je nodig hebt.

Wat zeker is, is dat 4 maanden samen op pad gaan. Tussen de sessies ga je zelf aan de slag met wat er nodig is voor jou. Soms zit er 4 weken tussen een sessie en soms 3, maar altijd is er ruimte en tijd om te oefenen en leren van hetgeen in de sessie naar boven kwam. We starten altijd met een wandeling in de natuur waarbij ik je uitnodig om naar binnen te keren en te voelen wat er binnenin jou leeft. Vanuit de wandeling komen er aanknopingspunten voor een holistische sessie in mijn tuinkamer-praktijk om door te gaan met de gevonden punten. Ze wisselen we buiten en binnen af, net als de lagen in jezelf. Stap voor stap van buiten naar binnen. 


Bij mij word je altijd ontvangen met warmte, liefde, positieve energie, maar ook met duidelijkheid, openheid en directheid. Ik prikkel en stimuleer, luister en deel, zodat jij aan het werk gezet wordt qua lichaam, geest en ziel. Na elke sessie samen, moet je ook zelf en alleen aan het werk, want het gaat tenslotte om en over jou.

AANMELDEN of MEER INFORMATIE


%d bloggers liken dit: