fbpx

Stress & burn-out coaching

Ervaar je stress en onrust? In je lijf en/of in je hoofd? Ben je uit balans geraakt en lukt het niet om terug in balans te komen? Heb je een burn-out? Ervaar je veel stress of ben je overspannen? Wil je minder piekeren en beter leren slapen? Voel je jezelf onzeker? Sta jij altijd ‘aan’?

Stress & burn-out traject

Ik begeleid mensen 1 op 1 als zij niet goed (meer) in hun vel zitten. Samen werken we aan jouw herstel, zodat goed functioneren op het werk, school en thuis weer gewoon lukt. Samen gaan we de buitenlucht in waar we wandelen en praten. We lopen, we doen oefeningen en ik geef concrete adviezen. Ik motiveer, activeer en zo worden doelen bereikt. Alles is gericht op fysiek, mentaal en emotioneel herstel. Rust in het hoofd, in het lijf, acceptatie en ook eigen regie komt terug.

In het traject dat is gericht op stress & burn-out coaching kijken we samen naar jouw klachten, patronen in zowel je prive- als werksituatie. Ik begeleid je stap voor stap naar minder stress, meer rust, meer energie en meer balans van lichaam & geest (holistische aanpak). Binnen enkele weken en in elk geval binnen 12 weken voel jij je weer beter en heb je meer energie.

Allerbelangrijkste doel? Essentiële vaardigheden (aan)leren om in balans te kunnen blijven in het leven.

Een coachingstraject bij uitval door stress of burn-out is altijd maatwerk en afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Als je in loondienst bent is het verstandig om dit met je werkgever te bespreken. Vaak is er veel mogelijk qua financiering.

Ik werk voor deze trajecten vaak samen met de Vitaliteitsgroep, omdat ik een brede manier van kijken zo belangrijk vindt. Ik sta voor een multidisciplinaire, integrale aanpak waar dat nodig is. Ik heb zelf nu eenmaal niet alle kennis en kunde in huis, dus als het voor jou nodig en gewenst is kan ik snel en kort doorverwijzen naar de juiste therapeut, trainer of coach die jou verder kan helpen. Zo kan ik altijd een compleet pakket op maat aanbieden.

Stress en burn-out coachingstraject (particulier)

Een stress en burn-out coachingstraject bij mij betekent dat we samen intensief aan de slag gaan om jouw balans en veerkracht te herstellen of verbeteren. Door allerlei factoren in het leven kan jouw balans van lichaam, geest en ziel verstoord of ontregelt raken en soms lukt het niet om deze balans op eigen kracht weer te herstellen. 

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en de ernst van de disbalans biedt ik de volgende trajecten aan:

  1. Coachingstraject kort – 4 sessies van 1 tot 1,5 uur, binnen & buiten, inclusief intake, terugkoppeling per email, huiswerkopdrachten en andere materialen. Prijs: € 349,-
  2. Coachingstraject middel – 6 sessies van 1 tot 1,5 uur, binnen & buiten, inclusief intake, terugkoppeling per email, huiswerkopdrachten en andere materialen. Prijs: € 520,-
  3. Coachingstraject lang – 8 sessies van 1 tot 1,5 uur, binnen & buiten, inclusief intake, terugkoppeling per email, huiswerkopdrachten en andere materialen. Prijs: € 699,-
Stress en burn-out coachingstraject (zakelijk)

Een stress en burn-out coachingstraject via mij betekent dat ik samen met uw werknemer intensief aan de slag ga om de balans en veerkracht te herstellen of verbeteren. Ik onderhoud contacten met de werkgever, bedrijfsarts en arbeidsdeskundige waar nodig en gewenst. Ik koppel regelmatig terug over de stand van zaken van het traject en ben altijd bereid tot extra toelichting. Ik ben snel inzetbaar (binnen 24 uur een kennismakingscontact) en lever resultaat (binnen 12 weken weer aan het werk). In samenwerking met de Vitaliteitsgroep kan ik een zeer compleet aanbod op het gebied van stress- en burn-out leveren voor uw organisatie.

Bel mij (06-44608226) voor meer informatie of een afspraak. Of neem direct contact op via onderstaand formulier. Benieuwd naar andere mogelijkheden? Bekijk hier mijn aanbod.

Starfish Health CAT collectief

 

This function has been disabled for Hetisesther.

%d bloggers liken dit: