Virtuele natuurbeleving

Virtual Reality (VR) vergoot je wereld en verhoogt je welzijn & gezondheid!

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen en van de natuur te laten genieten.

Ik heb gemerkt dat niet iedereen naar buiten en de natuur in kan. Ook al willen mensen het vaak wel. Je kunt denken aan mensen in het ziekenhuis, verpleeghuis, revalidatiecentra maar ook thuis. Mobiliteit en gezondheid zijn dan een belemmering om naar buiten te gaan en dat kan voor een langere periode zo zijn.

Hoe mooi zou het zijn als ik nog meer mensen mee kan nemen naar buiten? Hoe mooi kan je dag zijn als je even je zorgen en pijn kunt vergeten door natuur te beleven?

Virtual Reality (VR) is heel wat anders dan een mooie film waar je misschien rustiger van wordt of een natuurfoto op je kamer in het ziekenhuis. VR brengt je volledig in een andere wereld en zorgt voor afleiding, ontspanning, genieten en plezier. VR is een belevenis die je niet mag missen, zeker niet op momenten in je leven dat je het heel goed kan gebruiken.

Ik kom persoonlijk bij je (thuis) langs of bij jouw organisatie om mensen een moment van ontspanning en plezier te laten beleven. Ik begeleid, coach en instrueer, zodat mensen goed voorbereid worden en ook na de beleving hun verhaal kwijt kunnen. 

Hieronder zie je een filmpje over de schitterende mogelijkheden en werking van VR. Het is alweer een wat ouder filmpje (2017). De technieken, mogelijkheden en kwaliteit van VR zijn in de afgelopen periode enorm verbeterd, waardoor de beleving nog mooier en intenser is. 

Ben je nieuwsgierig geworden wat VR en natuurbeleving kan betekenen voor jou, je familie, geliefden of jouw organisatie? Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking en korte demo. Ik neem mijn VR bril (nieuwste Occulus Quest) graag mee om het jou zelf te laten zien en ervaren. Tot ziens!

TARIEVEN

  1. Virtuele natuurbeleving voor organisaties – individuele natuurbeleving (15 tot 20 minuten per deelnemer) inclusief instructie/uitleg, begeleiding en nabespreking – € 65,-/uur.
  2. Virtuele natuurbeleving – individuele natuurbeleving voor particulieren (thuis of op locatie/verblijf) inclusief instructie/uitleg, begeleiding en nabespreking – € 25,-/half uur.

%d bloggers liken dit: