fbpx

Virtuele natuurbeleving

Virtual Reality (VR) vergoot je wereld en verhoogt je welzijn & gezondheid!

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen en van de natuur te laten genieten.

Ik heb gemerkt dat niet iedereen naar buiten en de natuur in kan. Ook al willen mensen het vaak wel. Je kunt denken aan mensen in het ziekenhuis, verpleeghuis, revalidatiecentra maar ook thuis. Mobiliteit en gezondheid zijn dan een belemmering om naar buiten te gaan en dat kan voor een langere periode zo zijn.

Hoe mooi zou het zijn als ik nog meer mensen mee kan nemen naar buiten? Hoe mooi kan je dag zijn als je even je zorgen en pijn kunt vergeten door natuur te beleven?

Virtual Reality (VR) is heel wat anders dan een mooie film waar je misschien rustiger van wordt of een natuurfoto op je kamer in het ziekenhuis. VR brengt je volledig in een andere wereld en zorgt voor afleiding, ontspanning, genieten en plezier. VR is een belevenis die je niet mag missen, zeker niet op momenten in je leven dat je het heel goed kan gebruiken.

Daarnaast is VR een manier om natuur overal ter wereld bij mensen te brengen en mensen meer betrokken te laten zijn met natuur. Als mensen beter beseffen wat natuur voor de mens betekent, zal er vaak ook bewuster en beter mee omgegaan worden. 

Ik kom persoonlijk bij je (thuis) langs of bij jouw organisatie om mensen een moment van ontspanning en plezier te laten beleven. Ik begeleid, coach en instrueer, zodat mensen goed voorbereid worden en ook na de beleving hun verhaal kwijt kunnen. 

Link naar artikel in PZC van 11 december 2019 en een videoreportage van de PZC.

Ben je nieuwsgierig geworden wat VR en natuurbeleving kan betekenen voor jou, je familie, geliefden of jouw organisatie? Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking en korte demo. Ik neem mijn VR bril (nieuwste Occulus Quest) graag mee om het jou zelf te laten zien en ervaren. Tot ziens!

%d bloggers liken dit: