fbpx

Reviews

De afgelopen jaren heb ik heel veel mooie en fijne reacties (reviews) ontvangen op de coaching en begeleiding die ik biedt aan mensen. Hieronder kun je een aantal van deze reacties die ik heb ontvangen teruglezen. Het geeft je misschien een nog betere indruk van hoe ik als mens en coach ervaren wordt door mensen.

Beste Esther, Dankjewel voor alles. We zien een positieve evolutie bij haar, zij krijgt ook weer helemaal zin om lekker aan de slag te gaan. Dank voor de goede coaching en begeleiding.

Hoi Esther, Sorry voor de late reactie. Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor je hulp en begeleiding. Dankzij jou voel ik me vele malen beter dan de periode hiervoor. Ondanks de corona toch hele fijne feestdagen gewenst en veel succes verder met je werkzaamheden ook in het nieuwe jaar.
Hoi Esther, Dankjewel voor de foto’s, en voor de fijne lessen. Ik vond het erg leuk en waardevol. Ik ga je zeker aanraden aan andere mensen als er een gelegenheid voor is :-). Wellicht tot ziens!

“Hoi Esther, Allereerst wil ik je zeggen dat ik veel geleerd heb. Bedankt hiervoor. Ik ga het toepassen en hoop dat veel ervan een automatisme gaat worden. Ik vond het waardevolle wandelingen. Heerlijk met ontspanningsoefeningen/mediteren. Echt een eye opener voor me. Iedere week had ik er weer zin in. Ik ga het beslist missen. En wat leuk dat we afsloten met een theetje. “Iedereen met zijn eigen verhaal”, kwam vanmorgen heel erg naar voren. Ik had het idee dat iedereen zich relax voelde en open was. Er was aandacht en begrip voor en van iedereen en voor elkaar. En dat heb jij bewerkstelligt. Je mag trots zijn op je zelf. En dan tot slot het certificaat met de gevulde tas. Allemaal toepasselijke dingen. Met als topper “de persoonlijke woorden”. Bedankt hiervoor. Ik waardeer het zeer en weet dat je het meent. Een lieve groet van … En weet dat je een mooi mens bent.”

“Het was een heerlijke cursus! Echt een cadeautje voor jezelf!”

“Blij met mijn deelname, blij met jou! Fijn mens vind ik jou!”

“Super bedankt Esther! Het waren gezellige en leerzame avonden. Iedere week zag ik er weer naar uit.”

“Dankjewel Esther voor een hele fijne, leerzame cursus. Ik heb ervan genoten en veel van geleerd. Over ademen en stilzitten, maar ook over mezelf. Je doet het fantastisch en je mag trots zijn op jezelf en de manier waarop je je werk vormgeeft. Ik zal met plezier terugkijken op de cursus en de oefeningen blijven doen.”

“Het was leerzaam, verrijkend en heerlijk om buiten bezig te zijn. Dankjewel Esther.”

%d bloggers liken dit: