fbpx

Reviews

De afgelopen jaren heb ik heel veel mooie en fijne reacties (reviews) ontvangen op de coaching en begeleiding die ik biedt aan mensen. Hieronder kun je een aantal van deze reacties die ik heb ontvangen teruglezen. Het geeft je misschien een nog betere indruk van hoe ik als mens en coach ervaren wordt door mensen.
"Esther heeft mij als (wandel)coach ongeveer een jaar begeleid, waarin we 16 wandelingen hebben gemaakt. De reden voor ons contact was een dreigende situatie van burn-out vanwege persoonlijke omstandigheden. Esther is via Bofit ingeschakeld ter voorkoming van burn-out.

Bij het eerste contact, voelde Esther voor mij gelijk vertrouwd aan (goede uitstraling!) en ik stelde direct vertrouwen in haar. Zoals ze steeds zei om te vertrouwen op je onderbuik gevoel, een gevoel van vertrouwen heb ik vanaf ons eerste contact gehad. En dat vertrouwen is gebleven.

De eerste afspraken moesten door omstandigheden van mijn kant, op andere tijdstippen en dagen dan gebruikelijk. Dit was voor haar geen enkel probleem, wat ik zeer waardeerde. Ze gaf naar mij hiermee aan dat mijn welzijn op de eerste plaats kwam wat heel prettig is op een moment dat je niet lekker in je vel zit.

Wat heel fijn was, was dat ze altijd een luisterend oor bood, vragen stelde, belangstellend was, maar soms was ze streng. Bijvoorbeeld als ik thuis 'mijn huiswerk' niet (voldoende) had opgevolgd, maar altijd was ze vol begrip. Een ander moment dat ik mij herinner was dat ze extra tijd voor me nam op een moment dat het nodig was. Dat is enorm waardevol voor mij geweest.

Esther is oprecht begaan met haar cliënten, zo heb ik het in ieder geval ervaren. Een mensen mens. Bij haar kan iedereen zichzelf zijn en mag je uiten wat je dwars zit en wat je bezighoudt. Ze luistert, is begripvol, stelt vragen en laat je ook zelf nadenken, laat je zelf in je eigen spiegel kijken. Ondanks de reden waarom we elkaar hebben ontmoet, kijk ik met plezier en dankbaarheid terug op onze wandelingen en gesprekken.

Esther heeft me echt geholpen door een moeilijke periode heen, waarin mijn persoonlijke situatie steeds wisselde, met pieken en dalen gedurende het afgelopen jaar. De gesprekken waren de eerste weken/maanden een lichtpuntje om naar uit te kijken. Volgens mij heeft zij ervoor gezorgd dat ik niet definitief in een burn-out terecht ben gekomen.  

Ze krijgt van mij een 10! Dank je wel Esther :-)

Beste Esther, Dankjewel voor alles. We zien een positieve evolutie bij haar, zij krijgt ook weer helemaal zin om lekker aan de slag te gaan. Dank voor de goede coaching en begeleiding.

Hoi Esther, Sorry voor de late reactie. Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor je hulp en begeleiding. Dankzij jou voel ik me vele malen beter dan de periode hiervoor. Ondanks de corona toch hele fijne feestdagen gewenst en veel succes verder met je werkzaamheden ook in het nieuwe jaar.
Hoi Esther, Dankjewel voor de foto’s, en voor de fijne lessen. Ik vond het erg leuk en waardevol. Ik ga je zeker aanraden aan andere mensen als er een gelegenheid voor is :-). Wellicht tot ziens!

“Hoi Esther, Allereerst wil ik je zeggen dat ik veel geleerd heb. Bedankt hiervoor. Ik ga het toepassen en hoop dat veel ervan een automatisme gaat worden. Ik vond het waardevolle wandelingen. Heerlijk met ontspanningsoefeningen/mediteren. Echt een eye opener voor me. Iedere week had ik er weer zin in. Ik ga het beslist missen. En wat leuk dat we afsloten met een theetje. “Iedereen met zijn eigen verhaal”, kwam vanmorgen heel erg naar voren. Ik had het idee dat iedereen zich relax voelde en open was. Er was aandacht en begrip voor en van iedereen en voor elkaar. En dat heb jij bewerkstelligt. Je mag trots zijn op je zelf. En dan tot slot het certificaat met de gevulde tas. Allemaal toepasselijke dingen. Met als topper “de persoonlijke woorden”. Bedankt hiervoor. Ik waardeer het zeer en weet dat je het meent. Een lieve groet van … En weet dat je een mooi mens bent.”

“Het was een heerlijke cursus! Echt een cadeautje voor jezelf!”

“Blij met mijn deelname, blij met jou! Fijn mens vind ik jou!”

“Super bedankt Esther! Het waren gezellige en leerzame avonden. Iedere week zag ik er weer naar uit.”

“Dankjewel Esther voor een hele fijne, leerzame cursus. Ik heb ervan genoten en veel van geleerd. Over ademen en stilzitten, maar ook over mezelf. Je doet het fantastisch en je mag trots zijn op jezelf en de manier waarop je je werk vormgeeft. Ik zal met plezier terugkijken op de cursus en de oefeningen blijven doen.”

“Het was leerzaam, verrijkend en heerlijk om buiten bezig te zijn. Dankjewel Esther.”

This function has been disabled for Hetisesther.

%d bloggers liken dit: